2013. április 17., szerda

0,3L Corgon sör régebbi Söröskorsó - Söröspohár - Jelenlegi ára: 500 Ft


Eladó a képen látható HASZNÁLT jó állapotú Corgon nagyon szép búzás sörös pohár söröskorsó  (0, 3L, korsó, pohár) söröskorsó, söröspohár!
Igény esetén van még belőle pár darab!
Ha pohár/korsó gyűjtő vannak más eladó poharaim széles választékban, korsóim is további poharak ügyében írjanak, továbbá vannak még komplett 6 db os söröspohár-söröskorsó készletem is ezek  megtalálhatóak a termékeim között!!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI A VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT KOMOLYAN IS GONDOLJA!
KÉREM, HOGY AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN!
Fizetés/átvétel:
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a XIII. kerületben a Jászai Mari/ Nyugati tértől pár percre, illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges IDŐPONTTÓL FÜGGŐEN.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!
A postaköltség a sima standard csomagra vonatkozik, de minden esetben extra óvatosan különleges csomagolási technikával csomagolom be poharakat/korsókat! A postaköltség 20-30 pohárra is ugyanennyi kérem ezt figyelembe venni.
A drágábbik postaköltség tartalmazza a "törékeny" szolgáltatást is a posta CSAK erre vállal garanciát, hogy nem fog össze törni ennek költségéről előzetes egyeztetés szükséges!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg a "Szállítási és garanciális feltételek"űrlapot! A teszvesz oldalán: feljebb található a "szállítás és fizetés rész"
Kérem tekintsék meg további termékeim széles kínálatát sokféle termékkategóriában is!
Köszönöm!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2013-05-05 20:15
. 0,3L Corgon sör régebbi Söröskorsó - Söröspohár - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése