2013. április 29., hétfő

Maison Martin Margiela for H&M bőr cipő 39 Új - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Eladó a képeken látható különleges Maison Martin Margiela for H&M balerina cipő 
Egyetlen üzletben volt kapható hazánkban, mindössze pár darab készült belőle!!  Tuti, hogy nem fog szembe jönni Veled az utcán!!
"Martin Margiela belga divattervező 1989-ben mutatta be első saját kollekcióját. A mára már misztikus figurává avanzsálódott tervező meghökkentő kreációival meghódította a világot.
A rejtőzködő Margiela soha nem fotózkodik, és soha nem ad személyesen interjút, teljes inkognitóban alkot.
Ruháinak címkéi is többnyire üresek, vagy éppen számok vannak rajta, hogy éppen milyen kollekcióval is van dolgunk. "
"A H&M-mel közösen létrehozott kollekció a Maison Martin Margiela designer darabok régebbi szezonokból való újrakiadásai. Kreatív részletmegoldások, ötletes kiegészítők, érdekes felületi megmunkálások jellemzik a kollaborációt.
Tehát, ha unjátok az átlagos darabokat és kiegészítőket,  dobjátok fel gardróbotok tartalmát 1-1 Maison Martin Margiela alkotással! "
Ez a kép a Glamour galériájából van. Itt látható a termék eredeti, bolti ára. Nálam nagy kedvezménnyel megveheted.
A cipőhöz nincs meg a zsák, de a cipősarkakat adom.
Többször mértem a talphosszt, tényleg 26 cm, de a cipő eleje csúcsos, ezért kb. 1cm-t nem tudsz kihasználni. Ezen kívül inkább keskeny lábfejre ajánlom.
Pár kép katalóguskép, a többit én fotóztam, hogy lásd, tényleg hibátlan cipőt árulok: azt a cipőt fogod megkapni, amit a képeken látsz! Nem zsákbamacska a dolog, garantálom, hogy nem fogsz csalódni!!!
Az ár alkudható!!  Amennyiben soknak találod, használd az "Én ajánlatom" opciót.  Tehát tedd meg az ajánlatodat, és ha elég magas, a rendszer automatikusan elfogadja.  Az ott megadott árnál alább viszont nem adom!  (Kérlek, alkudozással kapcsolatban ne írj üzenetet! )
Csomagolás után tudok pontos postaköltséget mondani.  Ha érdekel a pontos ár, kérdezz, és lemérem : )
Kitöltöttem az "Ismerj+ / Személyes" oldalamat!! Kérlek olvasd el, és ha azután van valami kérdésed, tedd fel, szívesen válaszolok. De kérlek olyat ne kérdezz, ami egyértelműen le van oda írva. Azért töltöttem azt ki, hogy a tőlem vásárlók megkapják a megfelelő tájékoztatást. Használd!!! : )



Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 10:45
. Maison Martin Margiela for H&M bőr cipő 39 Új - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése